Credit Agricole Bank Polska
Credit Agricole zaprasza na „Koncert pożyczeń”
Pieniądze szczęścia nie dają, ale zakupy jak najbardziej! Wszystkich, którym marzy się mniejszy lub większy shopping, bank Credit Agricole zaprasza na „Koncert pożyczeń”, który pozwoli spełnić każde zakupowe marzenie.
2018-08-29, 09:57
Credit Agricole wyróżniony w konkursie Golden Arrow
Bank Credit Agricole zdobył dwa wyróżnienia w prestiżowym konkursie branży marketingowej Golden Arrow 2018. Docenione zostały innowacyjne rozwiązania zastosowane w obsłudze wniosków kredytowych przez telefon oraz w internetowej kampanii Konta dla Ciebie z udziałem Dawida Podsiadło.
2018-06-22, 10:28
Druga odsłona kampanii Credit Agricole z Dawidem Podsiadło – nowe spoty, niestandardowe działania w Internecie i nowa strona internetowa
Credit Agricole wprowadza „Konto dla Ciebie” - nową rodzinę rachunków dla klientów indywidualnych z wieloma atrakcyjnymi funkcjonalnościami i promocjami. Tym samym bank, który niedawno rozpoczął współpracę strategiczną z Dawidem Podsiadło, dołącza do kampanii wizerunkowej działania promujące nową ofertę. W telewizji pojawiły się kolejne spoty, a w Internecie reklamy z tzw. pre-rollami oraz nowa strona www.
2018-04-13, 11:34
Credit Agricole rozpoczyna strategiczną współpracę z Dawidem Podsiadło
Jeden z najpopularniejszych polskich artystów – Dawid Podsiadło pojawi się od kwietnia w nowej kampanii banku Credit Agricole. Współpraca ma jednak zdecydowanie szerszy i bardziej długofalowy charakter. Credit Agricole będzie również partnerem niektórych działań artystycznych Dawida Podsiadło, o czym artysta będzie niebawem sam informował.
2018-03-29, 12:38
Zapłać kartą i rozłóż spłatę na raty
Credit Agricole Bank Polska uruchomił nową kampanię reklamującą karty kredytowe z możliwością spłaty zadłużenia w ratach 0%. To najwygodniejsza forma dokonywania zakupów na raty przed świętami.
2017-12-20, 12:00
Studencie! Dowiedz się jak znaleźć pierwszą pracę
Bezrobocie w Polsce z miesiąca na miesiąc spada, jednak studentom bez doświadczenia zawodowego trudno wejść na rynek pracy. Jak przełamać te trudności uczą eksperci banku Credit Agricole podczas cyklu imprez organizowanych pod hasłem „Odkryj swój kapitał”.
2017-10-12, 15:52
Husqvarna i Credit Agricole zachęcają do zakładania konta
Credit Agricole Bank Polska wspólnie z firmą Husqvarna uruchamiają wspólna promocję dla swoich klientów. Osoby, które założą konto osobiste w Credit Agricole mogą dostać 200 zł na zakupy w sklepach Husqvarny.
2017-10-05, 19:09