Konto Biznes w Credit Agricole najlepsze według Bankier.pl
Oferta banku Credit Agricole zdobyła pierwsze miejsce w kwietniowym rankingu kont dla firm. Za prowadzenie konta biznesowego i korzystanie z usług bankowych, klienci mogą zyskać nawet do 1700 zł.
2021-04-28, 10:00

Dodatkowe premie dla przedsiębiorców oferowało w kwietniu siedem banków. Jak czytamy w rankingu, promocja Credit Agricole: Konto Biznes za 0 zł z premią do 1700 zł „zdeklasowała rywali”. Kolejne banki, które znalazły się na podium rankingu, oferują premie o 200 i 400 zł mniejsze.

W ramach promocji klient może liczyć na: 1) zwolnienie z opłaty za prowadzenie rachunku bieżącego na 12 miesięcy; 2) zwolnienie z opłaty za przelewy Elixir (w tym do ZUS/US oraz Split Payment) zlecone w CA24 eBank i CA24 Mobile w ciągu 12 miesięcy od kolejnego miesiąca po dniu otwarcia konta; 3) możliwość otrzymania premii:

200 zł – za otwarcie konta za pośrednictwem aplikacji CA24 Otwórz Konto Biznes i zapewnienie miesięcznych wpływów w wysokości 3000 zł przez minimum pół roku;

500 zł – jeżeli przez min. 6 miesięcy od daty założenia Konto Biznes wykona płatności kartą na kwotę 300 zł oraz zapewni regularne wpływy w wysokości co najmniej 3000 zł miesięcznie;

500 zł – za zawarcie umowy kredytu na sfinansowanie działalności gospodarczej, w ciągu 6 miesięcy od założenia konta (Kredyt Inwestycyjny, Kredyt w Koncie Biznes (Overdraft) lub Pożyczka Biznes (kredyt obrotowy));

500 zł – za zawarcie umowy o terminal płatniczy POS, w ciągu 2 miesięcy od założenia konta, i zapewnienie min. 500 zł wpływów z terminala na Konto Biznes, co miesiąc przez min. 3 miesiące.

Promocja „Konto Biznes za 0 zł z premią do 1 700 zł” dotyczy również rolników i przedsiębiorców rolnych.

Z promocji mogą skorzystać także klienci, którzy już mają Konto Biznes w Credit Agricole. Takie osoby moga otrzymać premię za wyrażenie zgody na otrzymywanie ofert marketingowych i podpisanie dokumentu „Potwierdzenie przystąpienia do promocji”. Szczegółowe informacje, w tym warianty i warunki wypłaty premii opisane są w Regulaminie promocji. Szczegóły oferty oraz tabela opłat i prowizji dostępne są na www.credit-agricole.pl/firmy.

Obejrzyj film o korzyściach z otwierania firmowego konta przez Internet: www.youtube.com/watch?v=U17XvPVFRkw