Credit Agricole Bank Polska
Credit Agricole: biznes można prowadzić odpowiedzialnie
Ponad 5 tys. osób zatrudnionych, spośród których 70 proc. to kobiety, a średnia wieku pracowników to 36 lat - to tylko niektóre informacje, która można znaleźć w pierwszym raporcie niefinansowym wydanym właśnie przez Credit Agricole. Bank opisuje w nim swój wpływ na otoczenie pokazując, że działalność biznesową można świadomie prowadzić w sposób zrównoważony i odpowiedzialny.
2018-08-30, 12:10
Pracownicy wrocławskich firm ufundowali szkolne wyprawki dla uczniów z dolnośląskich domów dziecka
Nowy plecak dobrej jakości z ładnymi przyborami szkolnymi to marzenie każdego dziecka. Pracownicy kilkunastu wrocławskich firm wspólnymi siłami przygotowali wyprawki szkolne dla dzieci, które nie mogą liczyć na takie prezenty od swoich rodziców. To pierwsza inicjatywa CSR WroClubu zorganizowana we współpracy z dolnośląskimi domami dziecka oraz rodzinami zastępczymi.
2018-08-27, 15:18
Bank Credit Agricole szkoli liderów NGO
Wolontariusze z Banku Credit Agricole przeprowadzili warsztaty kompetencyjne dla przedstawicieli organizacji pozarządowych. Wydarzenia odbyły się we współpracy z Fundacją Laboratorium Odpowiedzialnego Biznesu.
2018-06-11, 13:37
Credit Agricole z ofertą dla posiadaczy Karty Dużej Rodziny
Bank Credit Agricole wprowadził nową, bardzo atrakcyjną ofertę dla posiadaczy Karty Dużej Rodziny. Każdy użytkownik tej karty może skorzystać ze szczególnych warunków korzystania z nowego Konta dla Ciebie, a także produktów oszczędnościowych i kredytowych.
2018-05-15, 17:42
Dobre praktyki banku Credit Agricole wyróżnione przez Forum Odpowiedzialnego Biznesu
20 dobrych praktyk banku Credit Agricole zostało wyróżnionych w najnowszym raporcie “Odpowiedzialny biznes w Polsce. Dobre praktyki”. Raport to największy w Polsce przegląd działań biznesu społecznie odpowiedzialnego w danym roku, wydawany przez Forum Odpowiedzialnego Biznesu.
2018-04-12, 16:07
Credit Agricole poszukuje kapitalnych studentów
Bank Credit Agricole rusza z akcją „Kapitalni”. To szeroko zakrojony program wsparcia dla studentów, który ma pomóc młodym ludziom odkryć ich potencjał zawodowy i wejść na rynek pracy.
2018-03-07, 10:25
credit-agricole.biuroprasowe.pl
Wybierz figurkę Gelda, która stanie na katowickim rynku
Już niedługo na rynku w Katowicach stanie kolejna figurka "Szlaku Ślonski Godki" . Bank Credit Agricole zaprasza wszystkich mieszańców Śląska do wyboru jej wyglądu.
2018-02-13, 15:07