Husqvarna i Credit Agricole zachęcają do zakładania konta
Credit Agricole Bank Polska wspólnie z firmą Husqvarna uruchamiają wspólna promocję dla swoich klientów. Osoby, które założą konto osobiste w Credit Agricole mogą dostać 200 zł na zakupy w sklepach Husqvarny.
2017-10-05, 19:09

Nowa oferta promocyjna pod nazwą „Kupuj u Autoryzowanych Dilerów Husqvarna z Kontem i rabatem od Credit Agricole” oparta jest na bardzo prostym mechanizmie i nie wymaga od klientów wypełniania praktycznie żadnych formalności. Wystarczy przyjść do jednego z wybranych Autoryzowanych Dilerów Husqvarna i dokonać zakupu, płacąc gotówką lub finansując go kredytem ratalnym. Po dokonaniu zakupu, pracownik Autoryzowanego Dilera Husqvarna wręczy klientowi zaproszenie, które uprawnia do skorzystania z dedykowanej promocji.

Każdy klient, który do 31 grudnia uda się z zaproszeniem do placówki bankowej lub partnerskiej Credit Agricole i otworzy konto w dowolnym pakiecie, otrzyma kupon rabatowy o wartości 200 zł, uprawniający do zniżki na kolejne zakupy w sklepie Autoryzowanego Dilera Husqvarna. Co ważne, kupon zostanie wręczony od razu po otwarciu konta, dzięki czemu klient będzie mógł skorzystać z benefitu bez spełniania dodatkowych warunków.