Bank Credit Agricole partnerem Coface Country Risk 2019
Konferencje Coface Country Risk poświęcone są ryzykom w transakcjach handlowych oraz wspieraniu rozwoju i eksportu polskich przedsiębiorstw. 26 marca odbędzie się XIV edycja konferencji. Jednym z prelegentów będzie Jakub Borowski, główny ekonomista banku Credit Agricole.
2019-03-18, 13:25

Konferencje co roku gromadzą 250-350 uczestników – przedstawicieli największych firm i eksporterów polskich. Skierowane są do członków zarządów, właścicieli, dyrektorów finansowych, menadżerów działów oceny ryzyka, kontrolingu, eksportu oraz podejmujących decyzje w zakresie ochrony lub finansowania należności. Tegoroczna edycja wydarzenia odbędzie się pod hasłem „Polityka, gospodarka, regulacje – biznes pod presją zmian.”

Bank Credit Agricole pozostaje strategicznym partnerem konferencji Coface Country Risk w Polsce od 2010 r.

Pomagamy przedsiębiorcom w podejmowaniu właściwych decyzji biznesowych dotyczących międzynarodowej ekspansji i poszukiwania nowych zagranicznych rynków zbytu. Wspieramy klientów korporacyjnych w finansowaniu handlu, proponując rozwiązania minimalizujące ryzyka międzynarodowej wymiany handlowej i zapewniające płynność rozliczeń z tytułu kontraktów międzynarodowych. Oferujemy pełną gamę produktów zabezpieczających realizację i finansowanie kontraktów zawartych z zagranicznymi partnerami.

Więcej o konferencji: https://countryriskconference.pl/